7. lähetys - Kuoriaiskirjat

Aavetaajuuden seitsemäs podcast-lähetys sisältää neljä jännittävää novellia Tuomas Salorannalta ja Lucilla Liniltä. Studiovieraana Tuomas Saloranta.


Lataa MP3

00:00 Alkutervehdys, Tuomas Salorannan haastattelu 03:00 Tuomas Saloranta: Avaruusloinen (lukija: Jyrki Pitkä) 14:20 Haastattelu jatkuu 22:05 Tuomas Saloranta: Nuori mies nimetön (lukija: Jyrki Pitkä) 27:18 Jutustelu jatkuu 33:36 Tuomas Saloranta: Pyörätuolimummo (lukija: Mikael Toislehto) 1:03:30 ...ja jatkuu 1:12:04 Lucilla Lin: Pontianak (lukija: Johannes Rovio) 1:47:50 Loppuhöpinät Kokonaispituus 1:50:16 Lähetykseen liittyvät linkit: "Kuoriaiskirjat":http://kuoriaiskirjat.wordpress.com URS "Diplomaattinen selkkaus":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1164/tuomas-saloranta-diplomaattinen-selkkaus "Juuri sellainen yö":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1163/tuomas-saloranta-juuri-sellainen-yo "Valkoinen antologia":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1043/tuomas-saloranta-toim-valkoinen-antologia "Kuolema on ikuista unta":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1162/lucilla-lin-kuolema-on-ikuista-unta "Uusi Rautapää":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1294/ilmari-rautapaa---okkulttinen-etsiva-7-parapoliisin-vasikka "Oivas Repänen":http://aavetaajuus.tajunta.net/product/1165/juha-jyrkas-oivas-repanen---kainoan-musta-linna-osa-1-aanikirja "Aleksi Martikainen":http://www.aleksimartikainen.com Lähetyksen musiikeista vastaa "Kevin MacLeod":http://incompetech.com _The Dread_ Kevin MacLeod (incompetech.com) _Deep Noise_ Kevin MacLeod (incompetech.com) _Spider Eyes_ Kevin MacLeod (incompetech.com) _Spider's Web_ Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ podcast Tilaa iTunesista rss_square Tilaa RSS Haluatko omaa tuotantoasi julki? Kiinnostaako tehdä juttu Aavetaajuuteen? Tai kansikuva? Haluatko mainostaa? Onko kehitysideoita? Ota yhteyttä.
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimituskulut

Rahtikulut ovat kaikkiin lähetyksiin 3 euroa.

Maksutavat

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Maksuvaihtoehtoina ovat kaikkien pankkien maksupainikkeet, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korttimaksut, kännykkämaksaminen, ennakkotilisiirto, Neocard, Everyday, Jousto, Collector-lasku ja -osamaksu sekä Sveawebpay-lasku ja -osamaksu.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Tutustu Checkoutin maksuehtoihin tästä linkistä.

Toimitustavat ja toimitusaika

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Pyrimme postittamaan tuotteet kootusti kerran viikossa, yleensä tiistaisin. Näin ollen postitus tapahtuu yleensä 1-5 arkipäivää maksun varmistumisen jälkeen.

Lähetämme tuotteet pienlähetyksenä kirjepostin mukana aina kun se on mahdollista, myös silloin kun tilaukseen on merkitty postipaketti. Jos haluat toimituksen ehdottomasti pakettina (noudettava postista), ilmoita tämä tilauksen lisätietoja -kentässä.

Pyrimme poistamaan loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, yritämme hankkia sen, ja jos tämä ei onnistu, ilmoitamme tilauksen peruuntumisesta. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Lähetyksen seuraaminen

Pakettilähetyksiä on mahdollista seurata lähetysilmoituksen mukana tulevalla lähetyskoodilla. Pienlähetyksiä ei voi seurata, vaikka niillekin annetaan automaattisesti lähetyskoodi.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Ladattavat tiedostot

Ladattavat tiedostot ovat maksun jälkeen ladattavissa vuorokauden ajan. Jos lataus ei jostain syystä onnistu ensimmäisellä yrittämisellä, voi tiedoston latausta yrittää vuorokauden aikana vielä kolmesti. Jos lataamisessa on vielä tämän jälkeen ongelmia, ota yhteyttä meihin.

Palauttaminen

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palauttamisesta on ilmoitettava joko sähköpostitse tai kirjeitse palautuslomakkeella. Palauttaminen on maksutonta ja tuotteesta maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan, ellei tuotteen arvo ole selvästi alentunut, jolloin tuotteesta palautetaan sen myyntiarvon mukainen summa. Esimerkiksi kirjojen ollessa kyseessä selvästi luetusta kirjasta palautetaan vastaavan käytetyn kirjan arvo.

Päivitetty 31.7.2016